Telefon – 0721 046 950 Telekom – 0763 692 643 contact@deratizaredezinsectienonstop.ro

Deratizare

SERVICII DERATIZARE

Ce este deratizarea?

Deratizarea este o strategie eficientă pentru combaterea rozătoarelor, cum ar fi șobolanii, care se organizează în colonii bine puse la punct. Pentru a aborda această problemă, se utilizează deratizarea plosnite, deratizare gandaci și deratizare sobolani. Acestea sunt proceduri care implică folosirea de substanțe letale, cum ar fi momeli raticide pe bază de cereale, carne, sânge și grăsimi animale, care nu mucegăiesc. Aceste substanțe acționează letal într-un interval de 5-7 zile, prin coagularea sângelui. După ce rozătoarele simt efectele negative ale ingestiei mumelor raticide, se vor retrage în galeriile lor și vor muri acolo, evitând astfel apariția de mirosuri neplăcute în spațiile tratate.

Substanțele utilizate în deratizare conțin substanțe active și sunt aplicate în staii de intoxicare sau statii de intoxicare, precum mega și super-market-uri, depozite de produse alimentare și nealimentare, școli, gradinite, spitale și penitenciare. Aceasta asigură un mediu sigur și sănătos și previne posibilele infestații.

În plus, vă oferim servicii profesionale de deratizare la un preț competitiv pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. Pentru a afla mai multe informații despre deratizarea plosnite pret și pentru a beneficia de serviciile noastre, vă invităm să ne contactați.

Află cu ce te putem ajuta în legătură cu
deratizare bucurești și ilfov

Nu doar pe moment, ci si preventie

Intervenim rapid pentru eliminarea rozatoarelor, dar gandim si un plan de masuri pentru preventie.

Nu necesita intreuperea fluxului tehnologic

Interventia noastra nu necesita ca fluxul Dvs tehnologic sa fie oprit. Astfel castigati bani si timp.

Firma de deratizare autorizata

Avem toate autorizatiile si certificarile necesare, fara exceptie, iar personalul de specialitate este perfect instruit.

Doar produse avizate

Folosim doar produse avizate de catre institutiile, atat interne cat si internationale.

Societatea noastra este avizata pentru efectuarea lucrarilor de deratizare bucurești și DERATIZARE ilfov

TOATE ACESTE LUCRARI DE DERATIZARE SE VOR EFECTUA CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE (O.G. 536/1997, LEGEA 98, ETC.) IN BAZA UNUI CONTRACT PE MINIM 1 AN, CU REPETAREA OPERATIILOR CONFORM LEGII.

  • Personal de specialitate – medici veterinari, operatori D.D.D. absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, cu vasta experienta in domeniu;
  • Aparatura de ultima generatie – atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare cat si pentru spatii exterioare – atomizoare, foggere, nebulizatoare, etc., care pot efectua operatiunile in timp scurt si eficient. Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp, (care poate ajunge si pana la trei luni), sunt import Germania-IGEBA, SOLO.

Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre BAYERGermania si Colkim – Italia de unde noi le importam.

Aplicarea anumitor tipuri de substante pentru deratizare nu necesita intreruperea fluxului tehnologic si de productie, castigandu-se astfel timp si bani.

Preturile practicate sunt negociabile in functie de gradul de infestare a suprafetei ce urmeaza a fi tratata si de marimea acesteia.

Încrederea clienților noștri este extrem de importantă pentru noi. De-a lungul anilor, portofoliul nostru s-a extins continuu și am reușit să rezolvăm cele mai dificile situații pentru clienții noștri. Ne puteți suna acum și vă vom împărtăși cum am gestionat cu succes servicii precum deratizarea ploșnițelor, deratizarea gândacilor, deratizarea șobolanilor și cele mai complexe probleme.

Experiența noastră în domeniu ne permite să abordăm cu încredere orice situație, asigurându-vă că veți scăpa de aceste dăunători neplăcuți. În plus, înțelegem importanța unei abordări eficiente și profesionale care să rezolve problema în mod complet. Sunându-ne acum, vă vom oferi informații despre prețurile deratizării ploșnițelor, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie pentru nevoile dumneavoastră.

VA STAM LA DISPOZITIE PENTRU ORICE INTREBARE

*GARANTIE 100% – Daca nu sunteti pe deplin multumit, refacem GRATUIT interventiile.