Telefon – 0721 046 950 Telekom – 0763 692 643 contact@deratizaredezinsectienonstop.ro

Dezinfectie

SERVICII DEZINFECTIE București

Ce este Dezinfectia?

Dezinfectarea reprezintă un proces esențial în combaterea microbilor, bacililor și ciupercilor. Pentru servicii DDD, oferim proceduri de dezinfecție București eficiente și rapide, utilizând substanțe de ultimă generație. Beneficiind de un spectru larg de acțiune, aceste substanțe au un timp de reacție incredibil de scurt – între 30 de secunde și maximum 1 oră. Ne asigurăm că aplicarea se realizează cu aparatură de înaltă calitate, cum ar fi nebulizatoarele de ploșnițe IGEBA.

DEZINFECTANT GNLD: PENTRU PROTECȚIE RAPIDĂ ȘI EFICIENTĂ

Un exemplu concret al eficienței produselor noastre este tratamentul virusului hepatitei A. Dacă metodele tradiționale necesită o carantină minim de 3 săptămâni, utilizarea Disinfectantului GNLD pe care îl folosim reduce timpul de acțiune la doar 30 de secunde. Produsul nostru este testat și aprob și de instituții de cercetare, distruge o gamă largă de microorganisme și poate fi utilizat inclusiv în sterilizarea aparaturii chirurgicale (în doar 3 minute), tratamentul rețelelor de apă potabilă și dezinfectarea bazinelor de înot. Este important de menționat că produsul GNLD este biodegradabil în proporție de peste 90% și este avizat pentru utilizarea în industria alimentară.

Solutii COVID19 – Proceduri autorizate si profesionale pentru a-ti proteja locul de munca, masina sau locuinta.

AFLĂ CU CE TE PUTEM AJUTA ÎN LEGĂTURĂ CU
DEzinfecție BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Nu doar pe moment, ci si preventie

Intervenim rapid pentru eliminarea rozatoarelor, dar gandim si un plan de masuri pentru preventie.

Nu necesita intreuperea fluxului tehnologic

Interventia noastra nu necesita ca fluxul Dvs tehnologic sa fie oprit. Astfel castigati bani si timp.

Firma de deratizare autorizata

Avem toate autorizatiile si certificarile necesare, fara exceptie, iar personalul de specialitate este perfect instruit.

Doar produse avizate

Folosim doar produse avizate de catre institutiile, atat interne cat si internationale.

Societatea noastra este avizata pentru efectuarea lucrarilor de dezinfectie

TOATE ACESTE LUCRARI DE DEZINfectie SE VOR EFECTUA CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE (O.G. 536/1997, LEGEA 98, ETC.) IN BAZA UNUI CONTRACT PE MINIM 1 AN, CU REPETAREA OPERATIILOR CONFORM LEGII.

  • Personal de specialitate – medici veterinari, operatori D.D.D. absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, cu vasta experienta in domeniu;
  • Aparatura de ultima generatie – atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare cat si pentru spatii exterioare – atomizoare, foggere, nebulizatoare, etc., care pot efectua operatiunile in timp scurt si eficient. Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp, (care poate ajunge si pana la trei luni), sunt import Germania-IGEBA, SOLO.

Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre BAYERGermania si Colkim – Italia de unde noi le importam.

Aplicarea anumitor tipuri de substante pentru deratizare nu necesita intreruperea fluxului tehnologic si de productie, castigandu-se astfel timp si bani.

Preturile practicate sunt negociabile in functie de gradul de infestare a suprafetei ce urmeaza a fi tratata si de marimea acesteia.

Încrederea clienților este cel mai important lucru pentru noi. Suntem specializați în servicii de deratizare, dezinfecție și dezinsecție (DDD), iar în ultimii ani am dezvoltat un portofoliu vast de clienți mulțumiți.

Echipa noastră este pregătită să facă față celor mai dificile situații. Oferim soluții eficiente de nebulizare ploșnite, utilizând nebulizatoare de ploșnite de cea mai înaltă calitate.

Suntem aici pentru a răspunde oricărei cerințe pe care o aveți în ceea ce privește serviciile DDD. Contactați-ne acum pentru a afla cum am rezolvat cele mai grele probleme pentru clienții noștri.

În concluzie, suntem un partener de încredere în lupta împotriva dăunătorilor. Luăm în considerare nevoile și prioritățile clientului nostru și oferim soluții personalizate de dezinfectie, deratizare și dezinfecție.

VA STAM LA DISPOZITIE PENTRU ORICE INTREBARE

*GARANTIE 100% – Daca nu sunteti pe deplin multumit, refacem GRATUIT interventiile.