Telefon – 0721 046 950 Telekom – 0763 692 643 contact@deratizaredezinsectienonstop.ro

Igienizare

Oferim servicii profesionale de igienizare aer condiționat și servicii DDD, cu o intervenție recomandată de două ori pe an, în special în primăvară și toamnă. Efectuarea regulată a operațiunii de debacterizare și igienizare aer condiționat este extrem de importantă. Astfel seasigură o bună sănătate pentru cei care respiră aerul recirculat. De altfel, și pentru menținerea în stare bună a instalațiilor de climatizare.

În aparatele de aer condiționat poate să se dezvolte o bacterie numită legionella pneumophila. Aceasta poate provoca boli respiratorii acute. Un aparat care nu a fost curățat și debacterizat corespunzător poate transmite boli periculoase pentru sănătatea celor care respiră aerul recirculat.

Curățarea filtrelor și a unității interioare se realizează cu ajutorul unor soluții și spray-uri speciale. Acestea au ca principal scop dezinfectarea particulelor și microbilor care se găsesc pe elementele evaporatorului.

Este extrem de important să acordăm o atenție constantă sănătății noastre în general. Trebuie să ne îndreptăm atenția către utilizarea și menținerea în perfectă stare de funcționare a echipamentelor care ne pot ajuta în acest sens. Chiar dacă ne-am putea închipui că interiorul casei și biroului în care lucrăm este protejat de prezența aerului exterior poluat cu diverse particule de praf, polen sau chiar viruși, acest lucru nu este posibil în totalitate și pot apărea neplăceri din cauza aerului încărcat cu acești poluanți

De ce ai nevoie de igienizare aer condiționat?

Interioarele sunt predispuse la dezvoltarea microorganismelor. Putem da ca exemplu: acarienii sau mucegaiurile. Acest lucru devine și mai evident în condiții de umiditate și temperatură necontrolate. Această combinație de factori poluanți sau mirosuri persistente poate declanșa diferite probleme. Printre acestea, putem aminti: crize de astm, rinite alergice. Pot apărea și alte afecțiuni ale căilor respiratorii la persoanele sensibile (copii, persoane în vârstă sau suferinzi de boli cronice respiratorii).

Pentru un mediu confortabil și sănătos, este necesară utilizarea echipamentelor de climatizare moderne care asigură siguranța aerului respirat.

Pentru a beneficia de aceste avantaje, aparatul de climatizare trebuie întreținut permanent prin servicii DDD de igienizare aer condiționat profesionale. Utilizarea unui sistem de climatizare curat oprește și neutralizează atacurile poluante, asigurând un mediu sigur și confortabil.

Apelați la servicii DDD profesionale pentru funcționalitate și curățenie regulată a aparatului de aer condiționat.