Telefon – 0721 046 950 Telekom – 0763 692 643 contact@deratizaredezinsectienonstop.ro

Home

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Bucuresti

Odata cu aderarea Romaniei la Comunitatea Europeana s-a introdus obligativitatea tuturor agentilor economici, indiferent de natura activitatii pe care o desfasoara, de a incheia contracte pentru efectuarea operatiunilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare ( D.D.D. ) cu firme certificate si avizate in acest domeniu. Aceste prevederi sunt reglementate de legislatia in vigoare iar nivelul amenzilor, in cazul inexistentei contractelor mai sus mentionate, este de 2.000 – 8.000 RON (conform Legii nr. 344 / 31.05.2002) care de multe ori este mai mare decat contravaloarea operatiilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare.

Furnizori

furnizori

dezinfectieDupa multe lucrari de Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectare executate fara probleme, putem spune faptul ca stim ce si cum trebuiesc executate serviciile oferite.Oferim personal calificat alcatuit din oameni cu experienta in deratizare si dezinsectie, ce inteleg foarte bine cat de problematice sunt insectele si rozatoarele daca lucrarea nu se executa corespunzator, Personalul nostru a absolvit cursuri DDD (Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare) si sunt capabili sa analizeze situatia la fata locului. Toate substantele folosite de noi sunt certificate si probate in timp chiar de noi. Acestea nu miros, nu pateaza au o remanenta de pana la 90 de zile. Efectele substantelor sunt imediate, la 10 minute dupa terminarea lucrarii deja incep sa se vada primele “victime”, si totodata ne permite sa identificam in timp real sursa problemei si cuiburile din casa dumneavoastra. 

Clientii nostri.
Le oferim cele mai profesionale servicii prin acest lucru avand grija ca afacerea lor sa se dezvolte armonios si sa fie lipsita de orice pericol provenit din partea daunatorilor.

 clienti clienti Clienti clienticlienti