Telefon – 0721 046 950 Telekom – 0763 692 643 contact@deratizaredezinsectienonstop.ro

Deratizare

SERVICII DERATIZARE

Ce este deratizarea?

Deratizarea este folosita in combaterea rozatoarelor care, dupa cum se stie, au o organizare foarte bine pusa la punct pe colonii. Dupa ce gasesc hrana îi aduc si pe ceilalti sa se hraneasca, drept pentru care s-au folosit substante care actioneaza letal in 5-7 zile prin coagularea sanguina (animalul, simtindu-se rau, se retrage in galerie si moare acolo, evitandu-se astfel aparitia de mirosuri in spatiile tratate). Substantele folosite sunt momeli raticide pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active. Substantele folosite au in componenta o solutie foarte amara, (evitandu-se astfel ingerarea raticidelor folosite de catre oameni), se aplica in statii de intoxicare si sunt recomandate in gradinite, penitenciare, scoli, spitale, mega si super-market-uri, depozite de produse alimentare si nealimentare, etc.

Nu doar pe moment, ci si preventie

Intervenim rapid pentru eliminarea rozatoarelor, dar gandim si un plan de masuri pentru preventie.

Nu necesita intreuperea fluxului tehnologic

Interventia noastra nu necesita ca fluxul Dvs tehnologic sa fie oprit. Astfel castigati bani si timp.

Firma de deratizare autorizata

Avem toate autorizatiile si certificarile necesare, fara exceptie, iar personalul de specialitate este perfect instruit.

Doar produse avizate

Folosim doar produse avizate de catre institutiile, atat interne cat si internationale.

Societatea noastra este avizata pentru efectuarea lucrarilor de deratizare

TOATE ACESTE LUCRARI DE DERATIZARE SE VOR EFECTUA CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE (O.G. 536/1997, LEGEA 98, ETC.) IN BAZA UNUI CONTRACT PE MINIM 1 AN, CU REPETAREA OPERATIILOR CONFORM LEGII.

  • Personal de specialitate – medici veterinari, operatori D.D.D. absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, cu vasta experienta in domeniu;
  • Aparatura de ultima generatie – atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare cat si pentru spatii exterioare – atomizoare, foggere, nebulizatoare, etc., care pot efectua operatiunile in timp scurt si eficient. Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp, (care poate ajunge si pana la trei luni), sunt import Germania-IGEBA, SOLO.

Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre BAYERGermania si Colkim – Italia de unde noi le importam.

Aplicarea anumitor tipuri de substante pentru deratizare nu necesita intreruperea fluxului tehnologic si de productie, castigandu-se astfel timp si bani.

Preturile practicate sunt negociabile in functie de gradul de infestare a suprafetei ce urmeaza a fi tratata si de marimea acesteia.

Increderea clientilor este cel mai important lucru pentru noi. Intr-o continua dezvoltare portofoliul s-a tot marit in ultimii ani. Ne poti suna acum si iti vom spune cum am rezolvat si cele mai grele situatii pentru clientii nostri.

VA STAM LA DISPOZITIE PENTRU ORICE INTREBARE

*GARANTIE 100% – Daca nu sunteti pe deplin multumit, refacem GRATUIT interventiile.