Telefon – 0721 046 950 Telekom – 0763 692 643 contact@deratizaredezinsectienonstop.ro

Dezinfectie

SERVICII DEZINFECTIE

Ce este Dezinfectia?

Dezinfectia se efectueaza prin pulverizare cu substante cu un spectru larg de folosire impotriva microbilor, bacililor, ciupercilor. Timpul de reactie in care substantele aplicate isi fac efectul este incredibil de mic – aproximativ 30 secunde pana la maximum 1 ora. Aplicarea se va face cu aparatura IGEBA.    

Exemplu: VIRUSUL HEPATITEI A, care prin metodele conventionale necesita un tratament de minimum 3 saptamani in carantina, cu DESINFECTANT GNLD folosit de noi pentru desinfectie este nevoie de 30 secunde dupa aplicare. Analizele facute de diverse institute de cercetari au aratat ca substanta distruge: gripa aviara, antraxul, hepatita A, hepatita B, salmonella, microbul T.B.C. si multe altele, si poate fi folosit chiar si in sterilizarea aparaturii chirurgicale la rece (in max. 3 minute), a retelelor de apa potabila si a bazinelor de inot.

Produsul folosit este peste 90% biodegradabil, este avizat inclusiv pentru industia alimentara, se numeste Disinfectant GNLD si este produs in Elvetia de catre GNLD INTERNATIONAL.

Solutii COVID19 – Proceduri autorizate si profesionale pentru a-ti proteja locul de munca, masina sau locuinta.

Nu doar pe moment, ci si preventie

Intervenim rapid pentru eliminarea rozatoarelor, dar gandim si un plan de masuri pentru preventie.

Nu necesita intreuperea fluxului tehnologic

Interventia noastra nu necesita ca fluxul Dvs tehnologic sa fie oprit. Astfel castigati bani si timp.

Firma de deratizare autorizata

Avem toate autorizatiile si certificarile necesare, fara exceptie, iar personalul de specialitate este perfect instruit.

Doar produse avizate

Folosim doar produse avizate de catre institutiile, atat interne cat si internationale.

Societatea noastra este avizata pentru efectuarea lucrarilor de dezinfectie

TOATE ACESTE LUCRARI DE DEZINfectie SE VOR EFECTUA CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE (O.G. 536/1997, LEGEA 98, ETC.) IN BAZA UNUI CONTRACT PE MINIM 1 AN, CU REPETAREA OPERATIILOR CONFORM LEGII.

  • Personal de specialitate – medici veterinari, operatori D.D.D. absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, cu vasta experienta in domeniu;
  • Aparatura de ultima generatie – atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare cat si pentru spatii exterioare – atomizoare, foggere, nebulizatoare, etc., care pot efectua operatiunile in timp scurt si eficient. Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp, (care poate ajunge si pana la trei luni), sunt import Germania-IGEBA, SOLO.

Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre BAYERGermania si Colkim – Italia de unde noi le importam.

Aplicarea anumitor tipuri de substante pentru deratizare nu necesita intreruperea fluxului tehnologic si de productie, castigandu-se astfel timp si bani.

Preturile practicate sunt negociabile in functie de gradul de infestare a suprafetei ce urmeaza a fi tratata si de marimea acesteia.

Increderea clientilor este cel mai important lucru pentru noi. Intr-o continua dezvoltare portofoliul s-a tot marit in ultimii ani. Ne poti suna acum si iti vom spune cum am rezolvat si cele mai grele situatii pentru clientii nostri.

VA STAM LA DISPOZITIE PENTRU ORICE INTREBARE

*GARANTIE 100% – Daca nu sunteti pe deplin multumit, refacem GRATUIT interventiile.